Dobrodošli na novu Sophia web trgovinu!
Dobrodošli na novu Sophia web trgovinu! Napokon ju imamo - obnovljenu internetsku trgovinu Sophia.hr! Nakon višemjesečnog napornog rada, nedostatka sna i velike količine kave, uspjeli smo pripremiti novi dizajn naše internetske trgovine za vas. Ne samo da je vizualno privlačniji, već je i mnogo transparentniji te lakši za upotrebu. Od sada ćemo vas, dragi kupci, maziti još više...
Ljepota i glamur uz bezbrižan užitak na suncu
Ljepota i glamur uz bezbrižan užitak na suncu Iz godine u godinu, zbog iscrpljivanja razine ozona, sve više UV zračenja doseže površinu Zemlje. Pojava je to koja direktno utječe na povećanje akutnih problema s kožom, prijevremenog starenja te u konačnici rasta novih slučajeva raka kože. Zaštita od sunca stoga je neophodna.
Prva anti-age njega kože i kako spriječiti starenje
Prva anti-age njega kože i kako spriječiti starenje Koža je po svojoj površini najveći ljudski organ te baš kao i svi drugi organi, i ona s godinama stari. Prve bore javljaju se već nakon 25. godine života. Iako u tim godinama još ne razmišljamo puno o starenju, ono kada je naša koža u pitanju već tada polako započinje.