Čarobnim skladom bilja do intenzivne hidratacije
Čarobnim skladom bilja do intenzivne hidratacije Reve de The linija senzualnih tekstura osnažuje i osigurava 100% užitak i dobrobit vašoj koži. Neka vašu kožu razmazi čarobni sklad svježeg začinskog bilja, zelenog čaja i rabarbare. Ekstrakt zelenog čaja poznat je po svojim hidratantnim svojstvima i čini vašu kožu mekom i revitaliziranom.
13 navika za bolju higijenu spavanja
13 navika za bolju higijenu spavanja Poboljšanje kvalitete i količine sna započinje dobrim režimom spavanja koji se naziva ‘higijena spavanja’. Kako biste sami sebi pomogli da brže zaspete, bolje se naspavate te se ujutro probudite odmorni, puni energije, dobro raspoloženi i da se tako osjećate cijeli dan, važno je da se pridržavate sljedećih savjeta za spavanje.
Kako pomicanje „sat unatrag“ utječe na zdravlje kože?
Kako pomicanje „sat unatrag“ utječe na zdravlje kože? Još jednom smo pomaknuli kazaljke na satu... Osjećate li da je ovo novo pomicanje sata "pomaknulo" i vaš bioritam? Istraživanja pokazuju da imamo podijeljena mišljenja. Neki od nas ne primjećuju promjene, dok drugi ovaj dodatni sat dugo osjećaju: kod njih uzrokuje promjene dnevnih navika i poremećaje spavanja. Noć je izuzetno važna za opće zdravlje jer se dnevno i noćno spavanje ne može usporediti...
30  godina čudesne ljubavi
30 godina čudesne ljubavi Čudesno suho ulje jedinstveno je po svojoj suhoj teksturi. Nakon nanošenja na kožu, vrlo brzo i lako se upija u kožu, te ne ostavlja mastan trag. Savršen je saveznik za sve tipove kože.
Kako koristiti Čudesno suho ulje?
Kako koristiti Čudesno suho ulje? Čarobna formula kultnog suhog ulja pretočena je u zavodljivu bočicu s čak 7 dragocjenih biljnih ulja i vitaminom E. Nastalo u želji da kao 1 jedinstveni višenamjenski proizvod zadovolji potrebe svake žene ”od glave do pete”, Huile Prodigieuse® već 25 godina očarava milijune žena diljem svijeta, a od sada i u novoj, još boljoj formuli s dragocjenim Tsubaki uljem te arganovim uljem.
Što je primer i kako se koristi?
Što je primer i kako se koristi? Ako do sada niste koristili primer, onda ne znate što propuštate. Bez obzira nanosite li svakodnevno make-up, puder, BB ili toniranu kremu, primer je istinski kozmetički dar kada želite očuvati blistavost tena, stvoriti savršenu podlogu za šminku ili se pak izboriti protiv presijavanja na licu. Pruža Instagram look čak i kada ste bez make-upa...
Serum za njegu lica – trend ili must-have?
Serum za njegu lica – trend ili must-have? Serum, slobodno možemo nazvati nakit za sve tipove kože. Dakle, koncentrat prepun sastojaka dizajniranih da prodru duboko u kožu, kako sama krema nije u mogućnosti.
TOP 10 najomiljenijih NUXE proizvoda po izboru kupaca
TOP 10 najomiljenijih NUXE proizvoda po izboru kupaca TOP 10 najomiljenijih NUXE proizvoda po izboru kupaca
Vitamin C ubija stanice raka
Vitamin C ubija stanice raka Iako intravenozna upotreba visokih doza vitamina C kao lijeka protiv raka nije odobrena od strane FDA (Američke agencije za lijekove), znanstveno je dokumentirano nekoliko uspješnih slučajeva liječenja.[1] Većina terapija vitaminom C uključuje oralnu primjenu, međutim, znanstvenici su dokazali da intravenozna primjena vitamina C koja zaobilazi normalan metabolizam u crijevima, rezultira razinama u krvi...
Njega tijela korak po korak
Njega tijela korak po korak Koža je puno više od omotača našeg tijela. Ona je prava zaštitna barijera koja tijelo štiti od agresivnih vanjskih uvjeta te održava preko potrebnu hidrataciju. Stoga je njega tijela jednako važna kao i njega lica.
Dobrodošli na novu Sophia web trgovinu!
Dobrodošli na novu Sophia web trgovinu! Napokon ju imamo - obnovljenu internetsku trgovinu Sophia.hr! Nakon višemjesečnog napornog rada, nedostatka sna i velike količine kave, uspjeli smo pripremiti novi dizajn naše internetske trgovine za vas. Ne samo da je vizualno privlačniji, već je i mnogo transparentniji te lakši za upotrebu. Od sada ćemo vas, dragi kupci, maziti još više...
Prva anti-age njega kože i kako spriječiti starenje
Prva anti-age njega kože i kako spriječiti starenje Koža je po svojoj površini najveći ljudski organ te baš kao i svi drugi organi, i ona s godinama stari. Prve bore javljaju se već nakon 25. godine života. Iako u tim godinama još ne razmišljamo puno o starenju, ono kada je naša koža u pitanju već tada polako započinje.