Serum za njegu lica – trend ili must-have?
Serum za njegu lica – trend ili must-have? Serum, slobodno možemo nazvati nakit za sve tipove kože. Dakle, koncentrat prepun sastojaka dizajniranih da prodru duboko u kožu, kako sama krema nije u mogućnosti.
TOP 10 najomiljenijih NUXE proizvoda po izboru kupaca
TOP 10 najomiljenijih NUXE proizvoda po izboru kupaca TOP 10 najomiljenijih NUXE proizvoda po izboru kupaca
Vitamin C ubija stanice raka
Vitamin C ubija stanice raka Iako intravenozna upotreba visokih doza vitamina C kao lijeka protiv raka nije odobrena od strane FDA (Američke agencije za lijekove), znanstveno je dokumentirano nekoliko uspješnih slučajeva liječenja.[1] Većina terapija vitaminom C uključuje oralnu primjenu, međutim, znanstvenici su dokazali da intravenozna primjena vitamina C koja zaobilazi normalan metabolizam u crijevima, rezultira razinama u krvi...
Ehinacea – čudesna terapeutska biljka i moćan booster imuniteta
Ehinacea – čudesna terapeutska biljka i moćan booster imuniteta Ehinacea (lat. Echinaceae purpureae) je jedan od najčešćih izbora u prirodnom liječenju simptoma virusnih respiratornih infekcija, posebno prehlade1. Ova moćna biljka s izvanrednim terapeutskim sposobnostima poznata je stoljećima kao lijek drevnih Indijanaca.
Njega tijela korak po korak
Njega tijela korak po korak Koža je puno više od omotača našeg tijela. Ona je prava zaštitna barijera koja tijelo štiti od agresivnih vanjskih uvjeta te održava preko potrebnu hidrataciju. Stoga je njega tijela jednako važna kao i njega lica.
Dobrodošli na novu Sophia web trgovinu!
Dobrodošli na novu Sophia web trgovinu! Napokon ju imamo - obnovljenu internetsku trgovinu Sophia.hr! Nakon višemjesečnog napornog rada, nedostatka sna i velike količine kave, uspjeli smo pripremiti novi dizajn naše internetske trgovine za vas. Ne samo da je vizualno privlačniji, već je i mnogo transparentniji te lakši za upotrebu. Od sada ćemo vas, dragi kupci, maziti još više...
Prva anti-age njega kože i kako spriječiti starenje
Prva anti-age njega kože i kako spriječiti starenje Koža je po svojoj površini najveći ljudski organ te baš kao i svi drugi organi, i ona s godinama stari. Prve bore javljaju se već nakon 25. godine života. Iako u tim godinama još ne razmišljamo puno o starenju, ono kada je naša koža u pitanju već tada polako započinje.
Ljepota i glamur uz bezbrižan užitak na suncu
Ljepota i glamur uz bezbrižan užitak na suncu Iz godine u godinu, zbog iscrpljivanja razine ozona, sve više UV zračenja doseže površinu Zemlje. Pojava je to koja direktno utječe na povećanje akutnih problema s kožom, prijevremenog starenja te u konačnici rasta novih slučajeva raka kože. Zaštita od sunca stoga je neophodna.