Pomoć za korisnike

Kako se registrirati?

Registrirati se možete putem linkova "Prijava" i "Registracija". Za registraciju morate unijeti sve potrebne podatke koji su označeni zvjezdicom * (ime, prezime, email adresa i lozinka). Uvjet pri registraciji jest suglasnost s Općim uvjetima.

Kome se možete obratiti za savjet i uzorke?

Nazovite nas na besplatni broj 0800 50 60 i rado ćemo vam savjetovati pravi izbor proizvoda za njegu kože prema vašoj dobi i tipu kože. Na vaš zahtjev poslat ćemo vam i uzorke poštom kako biste mogli isprobati željene proizvode prije kupnje.

Postoje li uzorci za sve kozmetičke proizvode koji se prodaju na Sophia.hr web trgovini?

Nažalost, nisu dostupni svi uzorci za proizvode koji se prodaju na Sophia.hr. Ako želite isprobati određeni proizvod koji nema uzorak, ovaj proizvod možete isprobati na nekoj od naših promocija u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama. Savjetnica na promociji uvijek ima kofer sa svim proizvodima, tako da uvijek možete isprobati sve proizvode s njom - čak i one koji nemaju uzorak.
Popis Nuxe promocija objavljen je na web stranici https://www.nuxe.hr/savjetovanja-o-njezi-koze/

Gdje se još mogu kupiti proizvodi Nuxe, Isdin i Puressentiel?

Nuxe, Isdin i Puressentiel proizvodi dostupni su i u ljekarnama te specijaliziranim prodavaonicama diljem Hrvatske.

Zašto je dobra ideja prijaviti se za primanje e-mail poruka?

Ako se odlučite za primanje e-mail poruka, bit ćete prvi koji će biti obaviješten o svim akcijama, novitetima i promocijama, kao i ekskluzivnim ponudama za kupce Sophia.hr internetske trgovine. Potrudit ćemo se da vam predstavimo proizvode što je moguće bolje i naučimo vas pravim koracima do lijepe i zdrave kože.

Koliki su troškovi dostave - poštarina?

Cijena dostave putem DPD dostavne službe je:
• za vrijednost narudžbe do 50 €/376,73 kn, trošak dostave je 3,31 €/25 kn,
• za vrijednost narudžbe iznad 50 €/376,73 kn, dostava je besplatna,
• odabir plaćanja Po pouzeću (prilikom dostave) naplaćuje se dodatno 0,66 €/5 kn, bez obzira na iznos narudžbe.

Kada ćete dobiti naručene proizvode?

Naručene proizvode koji su dostupni na skladištu šaljemo isti ili odmah sljedeći radni dan od dana narudžbe. Osim ako proizvod nije dostupan na skladištu. U ovom slučaju, kontaktirati ćemo vas najkasnije sljedeći radni dan nakon slanja narudžbe te vas obavijestiti o statusu proizvoda (ukoliko je u dolasku na skladište) ili vam vratiti novac u slučaju uplate, na vaš zahtjev. Maksimalno vrijeme isporuke za pošiljke je 5-7 radnih dana od narudžbe.
Naručene proizvode ne šaljemo subotom, nedjeljom i praznicima.

Što se događa ako u trenutku isporuke niste kod kuće?

Dostava se vrši na adresu koju korisnik upiše prilikom registracije. Ako želite dostavu na drugu adresu, prilikom narudžbe unesite drugu adresu za dostavu. Obzirom da se dostava vrši putem DPD dostavne službe, ako u trenutku isporuke niste dostupni, dostavljač će pokušati dostaviti paket još 2 puta.

Što je s rokom trajanja proizvoda?

Rok trajanja proizvoda naveden je na pakiranju proizvoda.

Za Nuxe proizvode rok trajanja može se pročitati uz pomoć LOT broja. Naime, proizvodi se mogu koristiti 3 godine od datuma proizvodnje. A datum proizvodnje se može izravno pročitati iz LOT broja koji se obično ispisuje na donjoj ili stražnjoj strani proizvoda. Treća i četvrta znamenka po redu na LOT broju označavaju godinu proizvodnje, a 5. znamenka (slovo) predstavlja mjesec proizvodnje. Slovo A označava siječanj, B veljaču, C ožujak, D travanj, E svibanj, F lipanj, G srpanj, H kolovoz, J rujan , K listopad, L studeni, M prosinac.
Primjer:
A219J003 - datum izrade proizvoda je rujan 2019., datum isteka proizvoda je kolovoz 2022.
Z118M009 - datum izrade proizvoda je prosinac 2019., datum isteka proizvoda je studeni 2021.

Oznaka otvorene teglice

sistem odprtega loncka Svi NUXE proizvodi posjeduju na pakiranju oznaku koja određuje rok trajanja nakon otvaranja proizvoda. U ovom primjeru navedeno je da se proizvod može koristiti 12 mjeseci nakon otvaranja.

Tko su proizvođači proizvoda dostupnih na Sophia.hr?

Proizvođač NUXE proizvoda je Laboratoire Nuxe, 19 Rue Peclet, 75015 Paris 15, Francuska.

Koliko proizvoda možete naručiti?

Ne postoji ograničenje broja naručenih proizvoda po narudžbi, osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju akcija u kojima je broj proizvoda po pojedinačnoj narudžbi ograničen, kupci internetske trgovine Sophia o tome će biti obaviješteni uz komunikaciju same akcije. Tijekom takvih akcija, maksimalna narudžba pojedinačnog proizvoda ograničena je na 3 komada.