O Sophia internet trgovini

Porijeklo imena Sophia

Sophia dolazi od grčke riječi koja znači mudrost. Sophia je temeljna riječ grčkog helenizma, kolijevke današnje civilizacije. Mudrost, kao glavna vodilja u životu, znači više od samo razuma. Mudrost je povezana sa zdravljem, ljepotom, odnosom prema sebi i drugima, prirodi i svemu što nas okružuje.

Vrijednosti Sophia

  • Iskrenost

  • Briga za ljepotu i zdravlje

  • Stručnost i savjetovanje

Internetska trgovina Sophia kombinira najkvalitetnije marke na području ljepote i zdravlja - NUXE, ISDIN i Puressentiel.
Proizvodi su rezultat istraživanja i inovacija najboljih laboratorija u Europi, koji jamče kvalitetu i učinkovitost njihovih proizvoda.

Predstavljeni brendovi vodeći su u svojim područjima i najbrže rastuće marke na svijetu.
Francuska je najveći svjetski izvoznik kozmetike, tako da većina inovacija dolazi odavde.

Sve za zdravlje i ljepotu

Sophia je internetska trgovina koja nudi 3 različite kategorije kozmetike koje zadovoljavaju potrebe svih tipova kože i korisnika. Proizvodi su podijeljeni između prirodne, bio-organske i dermatološke kozmetike, tako da korisnik može pronaći sve što mu treba na jednom mjestu - od proizvoda za njegu kože na licu i tijelu, do šminke i mirisa. Među širokim asortimanom proizvoda u ponudi, svatko će sigurno pronaći proizvode za sebe.

Prirodnu kozmetiku, kao i organsku kozmetiku, zastupa vodeći brend i najinovativniji laboratorij prirodne kozmetike - NUXE. Namijenjen je ženama koje traže učinkovitost i važno im je što nanose na svoju kožu, a putem nje u svoje tijelo. Više o Nuxe proizvodima možete pogledati na www.nuxe.hr

Vodeći španjolski dermatološki brend i jedan od najinovativnijih dermatoloških brendova u Europi - ISDIN - novitet je na hrvatskom tržištu. ISDIN već više od 40 godina surađuje sa zdravstvenim radnicima i znanstvenom zajednicom u kreiranju proizvoda koji kombiniraju maksimalnu učinkovitost i sigurnost s inovativnim teksturama. Više o ISDIN proizvodima dostupno je i na www.isdin.com