Muči vas nesanica? Upoznajte Spring Relax & Sleep!

Muči vas nesanica? Upoznajte Spring Relax & Sleep!

Nesanica danas postaje sve rašireniji problem. Užurban način života, izloženost stresu i previše obaveza, često za posljedicu imaju pojavu poteškoća sa spavanjem. Osim toga, učestalost nesanice raste i s godinama. Danas čak četvrtina stanovništva pati od nesanice, a do 45% osoba je doživjelo periode nesanice u nekom razdoblju života.

Određene navike i aktivnosti mogu djelovati na smanjenje stresa, a time i učestalost nesanice. – poput odlaska na spavanje i buđenja uvijek u isto vrijeme, redovite tjelovježbe, izbjegavanje gledanja TV-a, rada na računalu te kofeinskih i alkoholnih napitaka prije odlaska na spavanje. Protiv nesanice svakako mogu pozitivno djelovati i određeni proizvodi koje je moguće bez recepta kupiti u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Spring Relax & Sleep novi je i najkompleksniji proizvod za pomoć kod nesanice na tržištu, koji na vrlo brz i učinkovit način, uz pomoć prirodnih aktivnih sastojaka djeluje na opuštanje i brže usnivanje.

g

Djelovanje Spring Relax & Sleep

Spring Relax & Sleep djeluje na 2 načina. Zahvaljujući kompleksu biljaka s dokazanim opuštajućim i umirujućim djelovanjem – pasiflore, valerijane i kamilice. Pridonosi opuštanju organizma prije odlaska na spavanje, dok prirodan neurohormon melatonin djeluje na skraćivanje vremena potrebnog za uspavljivanje.

Posebna prednost proizvoda je Rapid Tab™ tehnologija koja omogućava brzo otapanje tablete, što jamči brz početak djelovanja.

Upravo zahvaljujući ovoj tehnologiji, proizvod možete uzeti neposredno prije odlaska na spavanje, budući da počinje djelovati već nakon 15 minuta.

Spring Relax & Sleep namijenjen je svim osobama koje imaju problem s nesanicom, bilo da se radi o teškom usnivanju, učestalom buđenju u toku noći s teškim ponovnim usnivanjem, ili s lošom kvalitetom sna.

Objavite svoj komentar