Dobrodošli na novu Sophia web trgovinu!

Dobrodošli na novu Sophia web trgovinu!

Napokon ju imamo - obnovljenu internetsku trgovinu Sophia.hr! Nakon višemjesečnog napornog rada, nedostatka sna i velike količine kave, uspjeli smo pripremiti novi dizajn naše internetske trgovine za vas. Ne samo da je vizualno privlačniji, već je i mnogo transparentniji te lakši za upotrebu. Od sada ćemo vas, dragi kupci, maziti još više...

Što je novo?

BODOVI VJERNOSTI
U internetskoj trgovini Sophia.hr svaka kupovina se računa jer svoje vjerne kupce nagrađujemo bodovima vjernosti.
Svakom kupovinom, oni kupci koji su registrirani na internetskoj trgovini Sophia.hr dobivaju bodove vjernosti u iznosu od 5% vrijednosti kupnje. Bodove dobivate za svaku kupnju, čak i ako je proizvod na rasprodaji. Na primjer: Ako vaša kupnja iznosi 100 kuna, dobit ćete 5 kuna bodova vjernosti.

Jedan bod vjernosti je dakle 0,375 kuna. Vrijednost bodova vjernosti definirana je na pojedinačnom proizvodu, iznad slike proizvoda. Bodovi vjernosti se zbrajaju, ali možete ih koristiti samo u cijelosti i to odabirom opcije "Želite li koristiti bodove vjernosti?" na blagajni. Korištenje dobivenih bodova moguće je nakon 48 sati od narudžbe. Pojedinačni bod vjernosti vrijedi 180 dana. 

AKCIJE 
Također, redovito ćemo pripremati i druge posebne pogodnosti i ponude samo za vas. Pobrinuti ćemo se za sezonske promocije (trenutno dobivate BESPLATNI proizvod kada kupujete sredstva za zaštitu kože od sunca NUXE SUN), Š.O.K. akcije (kratkotrajna iznimna sniženja proizvoda) i rasprodaje proizvoda. Da biste bili pravovremeno informirani o svim promocijama, pozivamo vas da nas pratite na našim Facebook i Instagram profilima ili se pretplatite na naš newsletter.

BESPLATNO savjetovanje
Ako vam je potreban kvalitetan savjet o njezi kože, ne znate koji od proizvoda odabrati ili jednostavno imate poteškoće s narudžbom, za vas smo dostupni na besplatnom broju 0800 50 60 svakim radnim danom od 9-16h i e-mailu info@sophia.hr

Hvala vam na ukazanom povjerenju i želimo vam ugodnu kupovinu!

Ekipa Sophia