Čarobnim skladom bilja do intenzivne hidratacije

Čarobnim skladom bilja do intenzivne hidratacije

Reve de The linija senzualnih tekstura osnažuje i osigurava 100% užitak i dobrobit vašoj koži. Neka vašu kožu razmazi čarobni sklad svježeg začinskog bilja, zelenog čaja i rabarbare. Ekstrakt zelenog čaja poznat je po svojim hidratantnim svojstvima i čini vašu kožu mekom i revitaliziranom. Reve de The linija namijenjena je svim ženama koje brinu o njezi tijela i cijene trenutke nježnosti na svojoj koži.

FORMULA:

S ekstraktom zelenog čaja za iznimnu hidrataciju kože

Laboratorij NUXE izabrao je 100% ekstrakt zelenog čaja, koji je više od tisuću godina poznat po svojim učinkovitim svojstvima. Jedan je od ključnih sastojaka u kozmetici jer vlaži kožu i pomaže joj u održavanju mladolikog izgleda. NUXE je odabrao ekstrakt zelenog čaja u obliku fragmentiranih biljnih stanica zbog sposobnosti otpuštanja svih svojih aktivnih molekula koje pritom jačaju strukture kože.

 

Ekstrakt zelenog čaja:

- jača barijeru kože

- ograničava gubitak vlage

- jača prirodne rezerve vode (glikozaminoglikane) i time dubinski vlaži kožu

Ekstrakt raži za učvršćivanje kože

Raž je poznata stoljećima i lako uspijeva čak i u ekstremnim klimatskim uvjetima kao što su hladnoća i velika nadmorska visina.

Nuxe je odabrao ekstrakt raži jer:

- učvršćuje i tonira kožu,

- bogata je arabinoksilanima koji pospješuju funkciju stanica kože.

MIRIS:

Iznimno je svjež i opuštajući

Gornje note - rabarbara, grejp, svježe začinsko bilje

Srednje note - prirodni čaj, ruža

Bazne note - svijetlo drvo mošusa

 

Što je i zašto je uopće potrebna krema za učvršćivanje?

Učvršćivanje znači vraćanje napetosti i elastičnosti kože,

Zaštitne strukture kože oslanjaju se na kolagen i elastična vlakna proizvedena od fibroblasta. Kada potporna vlakna više nisu pravilno zategnuta ili kad ih više nema, koža se počinje opuštati. Rezultat, koža postaje labavija, gubi napetost i počinju se stvarati bore.

 

Postoji, naravno, nekoliko čimbenika odgovornih za opuštenu kožu. Između ostalog, na to utječe nagli gubitak kilograma, starenje, utjecaj sunca…

Ova pojava se odnosi na kožu cijelog tijela, ali su neka područja posebno izložena. Kako bismo spriječili labavost, moramo pomoći koži da proizvede potporna vlakna i zadrži njihovu napetost.

 

Body Rêve de Thé Crème Raffermissante Tonifiante

Riječ je o učvršćujućoj kremi za tijelo koja jača elastičnost kože, poboljšava tonus  te čini kožu glađom i čvršćom. Njegova osnažujuća tekstura odmah prodire u kožu i pruža trenutni osjećaj napetosti kože.

Nuxe ponovno donosi svjež i okrepljujući miris s notama zelenog čaja, rabarbare i svježeg začinskog bilja.

Njegova formula za učvršćivanje sadrži čak 96% prirodnih sastojaka.

 

Nanesite kružnim pokretima i/ili pokretima prema gore po cijelom tijelu. Ustrajte na područjima koja su sklona opuštanju. Tijekom dana koži se vraća elastičnost i čvrstoća. Nakon mjesec dana korištenja koža je glatka, 90% ** žena se slaže da im je koža zategnutija i 81% ** se slaže da im je koža čvršća. 90% * žena smatra da im je koža hidratiziranija.

 

* Testitirano na - 21 osobi. % zadovoljstva odmah nakon nanošenja.

** Testirano na - 21 osobi. % zadovoljstva nakon 28 dana korištenja.

 

 

Objavite svoj komentar