O Sophia internet trgovini


Porijeklo imena Sophia

Sophia dolazi od grčke riječi koja znači mudrost. 

Sophia je temeljna riječ grčkog helenizma, kolijevke današnje civilizacije. Mudrost, kao glavna vodilja u životu, znači više od samo razuma. Mudrost je povezana sa zdravljem, ljepotom, odnosom prema sebi i drugima, prirodi i svemu što nas okružuje.


Vrijednosti Sophia

- Iskrenost
- Briga za ljepotu i zdravlje
- Stručnost i savjetovanje


Sophia - međunarodna marka

Sophia je međunarodni brend koji udružuje najkvalitetnije marke iz područja zdravlja i ljepote. Proizvodi koji se prodaju u Sophia internet trgovini plod su istraživanja vrhunskih laboratorija koji jamče kvalitetu i i učinkovitost svojih proizvoda.


Sophia, Zdravlje i ljepota (Sophia, zdravlje i ljepota idu ruku pod ruku)

Sophia je internet trgovina koja nudi različite kategorije kozmetičkih proizvoda koji ispunjavaju zahtjeve i potrebe svih tipova kože i korisnika. Proizvodi su podjeljeni na prirodnu, organsku i dermatološku kozmetiku, kako bi korisnik na jednom mjestu mogao pronaći sve što mu treba – od proizvoda za njegu kože lica i tijela do šminke i parfema.  U širokoj paleti proizvoda zasigurno svatko može pronaći proizvod za sebe. 

Osim kozmetičkih proizvoda Sophia nudi širok izbor dodataka prehrani i proizvoda najpoznatijih svjetskih marki za bolju funkciju organizma i unaprjeđenje kvalitete života.